In gesprek met Nicolas, 18 maart 2020

Onze verbinding met moeder Aarde genezen

Internationale Tour 2020 van Q’ero Sjamaan Nicolas Pauccar Calcina, Zuid-Amerika, Noord-America en Europa. Vraag naar een programma om alle activiteiten te bekijken!

Vijfde Activiteit: In gesprek met Nicolas

 

Deze activiteit is bedoeld voor jong-volwassenen en daarvoor hebben we de perfecte plaats gevonden: All Art Hilversum,  een modern concept van samenwerken, het stimuleren van veranderingen in de maatschappij en het ondersteunen van enthousiaste entrepreneurs.     Nooit in de geschiedenis is er een tijd geweest met meer druk op jong-volwassenen en onzekerheid over hun toekomst.  Er zijn 400.000 jongens en meisjes die worstelen met depressie en angst in Nederland. Wat voor boodschap krijgen ze van de volwassenen van nu? De technologie is snel veranderd maar onze maatschappelijke instellingen blijven vaak werken op dezelfde manier als 100 jaar geleden. De jongeren voelen zich machteloos en hopeloos.

Nicolas weet dat het antwoord te vinden is in de terugkeer naar onszelf en hij weet goed hoe de weg te wijzen. De jonge volwassenen willen een richting vinden waar naar toe te kunnen lopen en zich te ontwikkelen zonder angst en zorg maar ze krijgen ook de verantwoordelijkheid om de oude systemen te vervangen door nieuwe, die beter in hun werkelijkheid passen. Dat is een grote uitdaging.Onmogelijk zelfs als we ons niet bewuster worden van wie we ten diepste zijn.

Jongeren en volwassenen met hun verbonden, zoals ouderen, therapeuten en coaches zijn met name van harte welkom. Kom in gesprek met Nicolas en stel alle vragen die je belangrijk vindt om de rust in je leven terug te herstellen en de hoop op de toekomst te versterken.

Nuttige informatie 

18 maart van 14:00 tot 17:00 op ALL ART op Korte Noorderweg 22 te Hilversum.

Bijdrage: Volwassenen €25 en Jongeren €15

Aameldingen: Er zijn nog plekken!

Bij Marcela Astete op kawsaypachanederland@gmail.com  of tel.: +31 (06) 29282985

Friday March 6th, 2020
X