Energetische activatie gevolgd door een genezingscirkel

Onze verbinding met moeder Aarde genezen

Internationale Tour 2020 van Q’ero Sjamaan Nicolas Pauccar Calcina, Zuid-Amerika, Noord-America en Europa. Vraag naar een programma om alle activiteiten te bekijken!

Derde activiteit: Energetische activatie gevolgd door een genezingscirkel.

 

Nicolas Pauccar heeft als doel, voor zijn internationale tour, verschillende plekken als heilige plekken te activeren, waar de mensen in hun eigen gebied de Moeder Aarde zouden kunnen eren en zich met haar verbinden. Hilversum is een unieke omgeving omdat, tussen Hilversum en Laren, we de oudste begraafplaatsen in Nederland hebben van de Keltische stammen die 4000 jaar geleden hier woonden. We nodigen iedereen uit te komen naar het Eerbetoon aan de Keltische Begraafplaats en de energetische activatie van de Hoorneboegseheide. Dit zal plaatsvinden van 11 uur tot 12 uur.We kunnen hiermee de kracht die deze plek heeft terugbrengen in ons bewustzijn. Ook worden we geholpen onze verbinding met onze omgeving duidelijker te voelen zodat we er samen beter voor kunnen zorgen.

Om 14 uur hebben we een Genezingscirkel in de prachtige locatie van de Buitenplaats de Hoorneboeg. Daar streeft men er naar het gevoel voor de natuur te herstellen met boeiende  activiteiten, workshops en vrijwilligerswerk. Nicolas Pauccar gaat hier over gezondheid spreken en het belang van bewustworden van wat het betekent mens te zijn:  lichaam, hart en ziel als eenheid ervaren en alle vermogens wakker maken om ons zelf te leren genezen.  Hij gaat een ceremonie leiden voor alle deelnemers om op een energetische niveau het welzijn van iedereen te bewerkstelligen en ieder op het eigen pad te zegenen.

Nuttige informatie

11:00 Eerbetoon aan de Keltische Begraafplaats en energetische activatie van de Hoorneboegseheide. Verzamelen op 10:45 bij ingang van de Hoorneboeg. Kosteloos.

14:00 – 17:00  Genezingscirkel bij de Hoorneboeg, 1213 RE Hilversum (Parkeerplek vanaf de Utrechtseweg).

Bijdrage: €37.50

Aameldingen: Er zijn nog plekken! 

Bij Marcela Astete op kawsaypachanederland@gmail.com  of tel.: +31 (06) 29282985

Friday March 6th, 2020
X