Bezoek Paq’o Q’ero priester Nicolas Pauccar Calina naar Nederland

Onze verbinding met moeder Aarde genezen

Internationale Tour 2020 van Q’ero Sjamaan Nicolas Pauccar Calcina, Zuid-Amerika, Noord-America en Europa. Vraag naar een programma om alle activiteiten te bekijken!

Een unieke kans om rechtstreeks uit de Incabron te putten en de zuiverheid te ervaren van een warmhartige cultuur die meer dan 500 jaar heeft gewacht om zijn stem te laten horen en zijn bijdrage aan de wereld te kunnen schenken.

Onze wereld, zoals we hem kennen,  is in nood. Ons systeem, dat gebaseerd is op machtsstructuren en uitbuiting van de natuur, biedt niet langer toekomstperspectief. We zijn ver af geraakt van wie we al smens in essentie zijn en van onze levensnoodzakelijke band met de natuur.

Is er een andere manier?

Macht over anderen (mensen, dieren, planten, stoffen) is altijd de oorzaak van oorlog geweest.  In gelijkwaardigheid samen naar oplossingen zoeken is altijd de oorzaak voor vrede geweest. De macht van de mens om over zichzelf  te heersen is de bron van helden en heldinnen die ons inspireren. De macht om te weten dat we niet alles weten, dat we fouten maken is de bron van moed en adel. Macht om er voor elkaar er te zijn is puur liefde, en dat is de bron van alles.

Wie kan ons helpen?

De natuurvolkeren hebben zich laten leiden door de beste meester en dat is de natuur zelf.

Eén zo’n volk zijn de Qero’s uit Peru. Deze bevolkingsgroep stamt rechtstreeks af van de Inca’s. Zij leven hoog in de bergen, zijn niet “veroverd” door de Spanjaarden in de 15de eeuw  en ze zijn pas in 1950 in aanraking gekomen met Westerse invloeden. Dit volk heeft zijn oorspronkelijke cultuur, kracht en wijsheid in pure vorm kunnen behouden. Nu de natuur wereldwijd bedreigd raakt zenden zij genezers uit die, via rituelen en symbolen, de band kunnen bekrachtigen c.q. herstellen tussen de mens en zijn natuurlijke omgeving.

De Q’eros maken geen verschil tussen mensen. Het maakt niet uit waar je in gelooft. We zijn allemaal kinderen van de aarde en wat we vandaag doen bepaalt de toekomst voor de komende generaties.

 

Nicolas Pauccar Calcina is Q’ero priester/sjamaan en bezoekt Nederland van 13 tot 18 maart 2020, binnen een internationale tour om met ons samen te werken aan de bewustwording van wat het betekent  mensen van de Aarde te zijn.

Als er een nieuwe manier zou zijn om  het leven te bekijken, zou je het een kans geven en kijken welke deuren zich voor jou in je bewustzijn kunnen openen? Wil je hoop  voor de toekomstige generaties zien en weten hoe je er aan kan bijdragen?

 

Alle mensen, jong en volwassen, zijn van harte welkom!

Voor meer informatie neem contact met de organisator Marcela Astete op kawsaypachanederland@gmail.com en tel.(+31)06-29282985.

Friday March 6th, 2020
X